Kesikköprü İlkokulu

Vizyon: Vizyonumuz; • Yaratıcı • Çözüm odaklı • Girişken • Üretken • Ahlaklı • Vatansever • Öğrenmekten zevk alan bireyler yetiştirmek. Toplum değerlerine saygılı , çağın gerekleriyle uyumlu, bütün öğrencilerimizin mükemmel eğitim almasını amaçlayan, yeteneklerinin zirveye çıkmasına yardımcı olan, meslek kazandırma, nitelik ve nicelik arttırmada öğrencilerimize hizmeti ilke edinen eğitim ve öğretim merkezi olmak.

Misyon: Misyonumuz; • Atatürk ilke ve düşüncelerini benimseyen • Sorumluluk sahibi • Bireysel farklılıkların önemsendiği bir okulda öğrencilerin eğitim almalarını sağlamak. Atatürk İlkelerinin Işığında , Milli Eğitimimizin Temel Amaçları Doğrultusunda Milli Ve Manevi Değerlerimize Bağlı, Aydın Fikirli, Çağdaş Düşünceli Sorumluluk Duygusu Gelişmiş, kendine güvenen 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına ,Ülkemizin İhtiyaç Duyduğu Alanlarda Yüksek Öğrenime Öğrenci Yetiştirmek İçin varız.

Başarılar:

Saatler: 09:00 - 15.10
Isınma: SOBA
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Lojman: 1 - 1
Servis Bilgisi: Öğretmen servisi yoktur. Öğrenciler taşımalıdır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0312 874 10 37

WEB - https://kesikkopruio.meb.k12.tr

Adres - KESİKKÖPRÜ MAH. KARAYALÇIN CAD. KESIKKÖPRÜ ILKOKULU BLOK NO 6/2 BALA / ANKARA

Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - Okulumuz Ankara´ nın Bala İlçesinin Kesikköprü Mahallesinde Yer Almaktadır.

Ulaşım Okulumuza Ankara´da AŞTİ´den kalkıp sırasıyla GÖLBAŞI, BALA ve KESİKKÖPRÜ´ye gelen EGO otobüsü mevcuttur. Hat No: 178 Aşti: 07:00 12:30 kalkış K. Köprü: 10:30 16:15 dönüş

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Ankara İline 110 km , Bala İlçesine 43 km uzaklıkta yer almaktadır. Okulumuza Ankara´da AŞTİ´den kalkıp sırasıyla GÖLBAŞI, BALA ve KESİKKÖPRÜ´ye gelen EGO otobüsü mevcuttur. Hat No: 178 Aşti: 07:00 12:30 kalkış K. Köprü: 10:30 16:15 dönüş